Škoda Frederikssund

Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted

Bemærk: Vores Skadecenter ligger på Holmensvej 10 i Frederikssund.

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. Men det er vigtigt at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens sikkerhed eller køreegenskaber forringes. Škoda Frederikssund pladeværksted er godkendt af Škoda fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Hvis der blot er tale om irriterende småbuler, har vi også løsningen til dig. Læs mere her.

Du vælger selv, hvor du vil have udbedret en skade

Škoda Frederikssund arbejder sammen med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Lånebil

Hvis dit forsikringsselskab ikke sørger for en lånebil, stiller Škoda Frederikssund en lejebil til rådighed til en fordelagtig pris, mens du venter på, at din bil bliver færdig. 

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde en skadesanmeldelse.

Kontakt os på telefon 47 31 02 87 og få gode råd med på vejen eller kom forbi Holmensvej 10 i Frederikssund.